fbpx

Sponsoractie
Verenigingen

Hoe werkt onze sponsoractie?

Als Limburgse vastgoedhandelaar zijn we altijd op zoek naar woningen die we kunnen kopen om te renoveren. En daar kunnen jullie ons bij helpen! In ruil krijgen jullie een sponsoring van minimum 500 euro.

Zonder moeite 500 euro

De samenwerking is zeer makkelijk. Als je bijvoorbeeld op woensdagochtend naar de winkel gaat en je toevallig een woning te koop ziet staan langs de weg, laat het ons weten. Als wij dankzij jouw tip of de tip van één van de verenigingsleden die woning kunnen kopen, krijgt jouw vereniging een sponsoring van 500 euro.

Moeten jij of één van jouw leden contact opnemen met de verkoper? Nee! Moeten jullie zelf actief naar huizen zoeken? Dan kan, maar hoeft niet. Jullie moeten enkel tips doorgeven over huizen die jullie te koop zien staan! Wat voor soort huizen zijn dat dan? Wij zijn op zoek naar te renoveren woningen. Hoeveel werk dat pand ook mag zijn, onze werkmannen deinzen voor niets terug!

De samenwerking is dus zeer makkelijk en helemaal niet tijdrovend! Zie jij toevallig iets te koop staan? Weet jij een kennis of buurman die zijn huis verkoopt? Of ken je iemand die zijn woning liever kwijt dan rijk is? Laat het ons weten in een mailtje of telefoontje.

Vrijblijvend en zelf te kiezen

De samenwerking is volledig vrijblijvend! Jullie bepalen zelf hoe vaak jullie hieraan meewerken. Per huis sturen we jullie een leuk bedrag van 500 euro op! Hoe hoger het aantal huizen dat we door jullie tips kunnen kopen, hoe hoger de bijdrage van ons team aan jullie vereniging wordt.

Samen helpen we elkaar. Doen jullie mee?

Contacteer ons op 089 811 505 of inkoop@bobinvest.be

Image
Image

Ons voorstel

Doe mee en ga onze uitdaging aan!

Telkens als wij een woning kunnen kopen die we als tip van iemand van een vereniging hebben gekregen, sponsoren wij jullie vereniging 500 euro.

De sponsoring kan dus hoog oplopen!

Hoe hoger jullie betrokkenheid, hoe hoger onze bijdrage aan jullie vereniging!

Bobinvest vraagt in return enkel publiciteit binnen jullie vereniging.

Hoe werken wij?

PROFESSIONEEL - TRANSPARANT - SNEL - DISCREET

Bobinvest is geen makelaar, maar een professionele vastgoedHANDELAAR.

Wij kopen snel en discreet, zonder voorbehoud en zonder ontbindende voorwaarden. Als u kiest voor bobinvest, dan bent u ook meteen zeker dat uw eigendom ook echt verkocht is.

image

MELD ONS UW TIP!

Adres

Ons kantoor:

Zangerheistraat 19
3740 Bilzen

 

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Phone: +32 89 811 505

 

Volg Ons