fbpx

Waarom je woning verkopen aan een opkoper?Direct 100% zekerheid

Wij kopen uw vastgoed snel en discreet, zonder voorbehoud en zonder ontbindende voorwaarden. U weet dus meteen zeker dat uw eigendom écht verkocht is als u kiest voor Bobinvest.
 
Snelle en correcte afhandeling via de notaris 

Wanneer u uw woning snel hebt verkocht, wilt u alles ook snel afhandelen. Wij hebben uitstekende contacten met notarissen, waardoor de verkoopakte vlug kan passeren. U kan uiteraard opteren voor uw eigen vertrouwde notaris.  

Geen extra kosten 

Bobinvest betaalt zowel de notariskosten als de kosten van alle attesten. U hoeft hier niets voor te betalen. 

Geen dubbele hypotheeklasten 

Niets zo vervelend als hoge vaste lasten. Wanneer u een nieuw huis hebt gekocht en het oude nog niet verkocht is, kan dat u maandelijks veel geld kosten. Voorkom dubbele lasten en verkoop uw huis snel makkelijk aan Bobinvest

Geen verkoopstress 

Wachten op kijkers die niet komen opdagen, uw huis iedere keer weer opruimen, onzekerheid of de financiering van de koper wel rondkomt: wanneer u uw woning aan Bobinvest verkoopt, heeft u hier geen last van. U heeft meteen zekerheid. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie. 

Geen risico op leegstand 

Een leegstaand huis kan op termijn veel geld kosten (zie www.belastingen.vlaanderen.be) en is bovendien moeilijk te verkopen, maar soms is het niet te voorkomen. Bijvoorbeeld wanneer u verhuist voor uw werk en u al elders bent gestart, terwijl uw oude huis nog niet verkocht is. U kan leegstand voorkomen door uw woning snel te verkopen aan Bobinvest

Mogelijkheid tot voorschot op de koopsom 

In overleg kunt u van ons alvast een voorschot op de koopsom krijgen voordat de koopakte bij de notaris is gepasseerd. Zo voorkomt u financiële problemen. 

Oplevering in overleg 

Wilt u uw woning snel verlaten? Of wilt u nog wat langer in de woning blijven? Wilt u de woning zelf leegmaken of laat u dat liever over aan ons? Het maakt niet uit, iedere situatie is anders en voor elk probleem is er een oplossing.   

Openbare verkoop voorkomen 

De prijs die wordt geboden op een openbare verkoop is meestal erg laag en niet binnen uw verwachtingen. Dit kan u best ten allen tijde voorkomen en veilig en snel verkopen aan Bobinvest

Mogelijkheid tot inruilen voor een andere woning 

Ook hierin kan Bobinvest u bijstaan. 

Vul ons aanvraagformulier HIER in en verkoop uw huis vandaag nog! 

 

 

Adres

Ons kantoor:

Zangerheistraat 19
3740 Bilzen

 

Contact Info

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Phone: +32 89 811 505

 

Volg Ons